Smokepins er kanskje verdens enkleste kaldrøykingsmetode til røyking av matvarer, kjøtt og fisk. Ingen ovn, kjølerør eller termometer er nødvendig. Smokepins™ produseres av Skandinavisk Røgsystem IVS i Danmark og er godkjent av næringsmiddelindustrien.
En smokepins produserer ren røyk i opp mot 1 time og 25 minutter, avhengig av vind / trekk, luftfuktighet og utetemperatur. Da vekten av en smokepins er 12-15g forbrenner denne ca 10 g/time hvilket tilfører røykeprosessen tilnærmet ingen varme og derfor kan vi med trygghet kalle dette kaldrøyking med ren og god røyk. Les mer om bruken av Smokepins.
Smokepins av OR – 12pk
kr 269.00Smokepins av OR er med et hint av sødme en meget populær tresort til røyking av fisk i Skandinavia og kan ellers anbefales til røyking av svin, fjørfe, fuglevilt og lyst kjøtt. Inneholder fin spon av svartor, vann og bindemiddel ekstrahert av raffinert hardved.
Smokepins av Bøk – 12pk
kr 259.00Smokepins av Bøk er den orginale og håndlagde smokepin røykutvikler. Inneholder fin spon av bøk, vann og bindemiddel ekstrahert av raffinert hardved. Gir ren og god røyk i røykeriet.